viernes, 20 de noviembre de 2009

Lasagna

LASAGNA!

OSAGAIAK
· Kilo bat haragi txikituta
· 16 bakon-xerra
· tomate frijitua
· olioa
· prerresila eta oreganoa
· lasagna xaflak
· besamel saltsa
· gatza eta piper beltza
· desegiteko gazta xerrak
· gazta birrindua

Nola egin?
1. 15 minututan lasagna xaflak erakiten ipintzen dira
2. bacón xerrak moztu ondoren arraigaren zartagin batean ipintzen dira olio apur batekin
3. Haragia erdi eginda dagoenean perrezila ,gatza,piper beltza eta tomate frijituta botatzen da.Zutan ordu erdi bat jarraitu behar du haragia eginda eta saltsa desagertu arte.
4. Fuente batean besamel kapa bat, gero lasaina,gahinean haragia eta gazta xerra bat ipiñiko dugu.Horrela jarraitu behar da haragia bukatu aste,ondoren tamate eta besamela botatzen da lasaina estaltzeko.
5. Gainetik gazta birrindua bota eta labean sartu 15 minututan gorritu arte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario